Starttraject: Zicht krijgen op de ontbrekende sleutels

tweeweeks individueel traject


Hebt u op uw school uitdagingen op het gebied van ouderbetrokkenheid, maar weet u niet wat u kunt doen om het weer vlot te trekken? Lijkt het erop dat u pech hebt, maar bent u bereid te verkennen wat er mogelijk is om boven de factor pech uit te stijgen?

Als basisschooldirecteur bent u afhankelijk van het functioneren van anderen. Soms lijkt het of we er geen vat op hebben. De ouders kunnen overmatig kritisch zijn of respectloos met de school omgaan. Of ze zijn niet in beweging te krijgen. De leerkrachten schieten soms te kort in de communicatie met ouders. Ze missen de empathie of zijn alleen maar aan het zenden. Ze lijken het niet in de genen te hebben.

Met dit laagdrempelige starttraject krijgt u zicht op de ontbrekende sleutels en gaat u daadwerkelijk aan de gang om veranderingen aan te brengen die van essentieel belang zijn voor een goede samenwerking met ouders.

U realiseert met dit starttraject :

– helderheid over de ontbrekende sleutels
– manieren om hier daadwerkelijk verandering in aan te brengen
– een start met de verbetering van de samenwerking tussen school en ouders

Tijdsinvestering:

  • 2 gesprekken van anderhalf uur (via skype of telefonisch),
  • een voorbereidende opdracht
  • een tussentijdse opdracht

U kunt zich per e-mail aanmelden wanneer u interesse hebt in deze dienst

Wilt u meer informatie over deze dienst?
Maak dan per e-mail een afspraak voor een gratis en geheel vrijblijvende kennismakingssessie van een kwartier (telefonisch of via skype).