Zomeraanbieding 2017:

Zomerweek Persoonlijk Leiderschap

In 1 week (5 halve dagen) werken aan uw leerwensen op het gebied van Persoonlijk Leiderschap (individueel traject).
Voor slechts € 395,-

 

 

zonnebloemen

 

Gebruik deze zomer voor uw persoonlijke ontwikkeling. In 5 halve dagen (bij voorkeur aaneengesloten)  werkt u aan uw concrete leerwensen en zet u stappen in Persoonlijk Leiderschap.

 

De zomervakantie is een periode waarin we ons kunnen bezinnen op wat we nu werkelijk willen in ons werk, maar ook privé. Wellicht hebt u leerwensen op het gebied van de kwaliteit van uw relaties, communicatie, zelfvertrouwen, daadkracht of het loslaten van een patronen als stress, controle en moeten.

Persoonlijk leiderschap gaat over het samenvallen met ons authentieke zelf. Over loslaten in plaats van controle. Over openheid en kwetsbaarheid in plaats van maskers en wapenrustingen. Over acceptatie in plaats van verzet. Over het aan het licht brengen van onze diep verborgen schaduweigenschappen en overtuigingen, zodat ze ons minder zullen belemmeren.

In deze zomerweek maakt u verbinding met uw innerlijke drijfveren. Van daaruit zult u handelen met inspiratie en bezieling, en vindt u de kracht om uw diepste wensen tot werkelijkheid te maken. We gaan niet schaven en verbeteren, wat tot kleine veranderingen kan leiden, maar werken direct aan de essentie, om transformatie mogelijk te maken. Oude paradigma’s worden vervangen en we lijken vleugels te krijgen, net als een rups die een vlinder wordt.

Wie zich voor deze zomerweek inschrijft, committeert zich om vijf dagen achter elkaar de diepte in te gaan. Met gerichte aandacht wordt gewerkt aan het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap. U wordt hierbij persoonlijk gecoacht door Harriet Marseille.

Kosten: € 395,- (incl. 21% BTW)
Benodigde tijdsinvestering: 5 x een halve dag, bij voorkeur in 1 aangesloten week.

Wat krijgt u hiervoor?

– 5 x een individueel coachgesprek van een uur (in Leidschendam of via skype)
– dagelijkse thuisopdrachten (leeswerk, oefeningen doen en praktische opdrachten)
– schriftelijke achtergrondinformatie
– het boek ‘Kun je een rups leren vliegen?’ van Jan Bommerez

Mogelijke startdata: 24 en 31  juli, 7 en 14 augustus 2017. Tijden in overleg te plannen.
Inschrijving bij voorkeur voor 1 juli.

Mail naar Ouderbetrokkenheid-PLUS of bel naar 070-3276697 / 06-38193775 voor meer informatie of voor het inplannen van de afspraken.